Vandaag is dinsdag 16 juli  

categorie categorie gebed
gebed
wanneerzondag 5 november 2017    Evangelie van 2017-11-05
 titelThemazondag - Christen zijn op je werk
beschrijving

op zondag 5 november 2017 wordt weer de landelijke themazondag gehouden ‘Christen zijn op je werk’.

Werk, betaald of onbetaald, is voor ons allemaal belangrijk. We besteden er gemiddeld minstens 1600 uur per jaar aan. Soms lopen we tegen vragen aan als: werk ik om te leven of leef ik om te werken? Heeft jouw geloof iets te maken heeft met je werk, of zijn dat twee gescheiden werelden? Wist je dat er daarover veel richtlijnen in de Bijbel staan?

In veel kerken, parochies en gemeenten wordt daarbij stilgestaan op zondag 5 november, de Landelijke themazondag Christen-zijn op je werk. Dit jaar voor de achtste keer! Dat is steeds de zondag na Dankdag voor gewas en arbeid. Veel inspiratie voor een themadienst vind je op www.christenzijnopjewerk.nl . Houd daaraan voorafgaand eens een simpele enquête hoe dit bij jullie leeft, en gebruik de resultaten daarvan in die dienst.

Ook meedoen, eventueel op een andere datum? Meld je dan even vrijblijvend aan via www.christenzijnopjewerk.nl/themazondag/aanmelden/2017. Op de kaart wordt dan zichtbaar wie er waar meedoen.

info

www.christenzijnopjewerk.nl/themazondag

locatie
plaatsNederland
doelgroep

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl