categorieontmoeting
wanneervrijdag 4 oktober
beginttijd10:00 uur
eindtijd12:00 uur
 titelStudie informatiedag Theologie
beschrijving

Heb je interesse in de bachelor Theologie, de bachelor Theology, de master Christianity and Society, de master Geestelijke Verzorging, de master Theologie, of de master Universitaire Lerarenopleiding Godsdienst en Levensbeschouwing? Meld je dan aan voor de Studie Informatiedag op vrijdag 4 oktober of vrijdag 6 december. Kom alles te weten over onze opleidingen en hoe het is om Theologie in Utrecht of Tilburg te studeren.

Tijdens dit evenement vertelt de studievoorlichter je alles over de verschillende bachelor- en masteropleidingen. Je hoort en ziet hoe het is om als student in Utrecht te studeren en ontdekt welke beroepen je na de opleidingen kunt uitoefenen. En natuurlijk heb je de mogelijkheid om al jouw vragen te stellen.

Programma
10.00 uur - Welkom en registratie
10.05 uur - Kennismaking en voorlichting
10.40 uur - Minicollege
11.10 uur - Pauze
11.15 uur - Student aan het woord
11.25 uur - Q&A – stel hier al je (praktische) vragen
11.45 uur - Afsluiting

info

www.tilburguniversity.edu/nl/onderwijs/masteropleidingen/theologie/studie-informatiedag

locatieCampus Utrecht
plaatsUtrecht (Utrecht)
doelgroep

Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd.

© Copyright 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever

Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl
info@rkactiviteiten.nl