categorielezing
wanneerzaterdag 28 september
beginttijd10:30 uur
eindtijd15:30 uur
 titelStigmatisatie van Franciscus
beschrijving

In 2024 is het 800 jaar geleden dat de heilige Franciscus in een visioen de stigmata (wondtekenen) van Christus ontving. Emeritus prof. dr. Gerard Pieter Freeman, gaat met aandacht voor de verhalen over het visioen van de gekruisigde Jezus in op de wonden die de heilige Franciscus tekenden.

De bijeenkomst vindt plaats in het Franciscushuis in Den Bosch (Van de Does de Willeboissingel 11, Den Bosch) De bijeenkomst is op zaterdag 28 september en begint om 10.30 uur en gaat na de middag door tot 15.30 uur (zaal is open om 10.00 uur)

Er zijn geen kosten aan het deelnemen verbonden, maar een vrijwillige bijdrage is mogelijk. Koffie en thee is aanwezig. Voor de lunch graag uw eigen boterham meebrengen; voor een kop soep wordt gezorgd.

Opgeven (uiterlijk 22 september) kan via e-mail: vorming@ofsnederland.nl

info

vorming@ofsnederland.nl

locatieFranciscushuis, Van der Does de Willeboissingel 11
plaatsDen Bosch (Noord-Brabant)
doelgroep

Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd.

© Copyright 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever

Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl
info@rkactiviteiten.nl