categorieontmoeting
wanneermaandag 2 september
beginttijd19:30 uur
 titelInĀ­foavond bedevaart Jubeljaar
beschrijving

In 2025 viert de Rooms-Katho­lie­ke Kerk een jubel­jaar. Het thema van dat jaar is ‘Pelgrims van Hoop’. In het jubel­jaar hou­den de Neder­landse bis­dom­men een ge­za­men­lijke bede­vaart naar Rome, van 26 april tot 3 mei. Deze lan­de­lijke bede­vaart wordt ver­zorgd door het ‘Huis van de Pelgrim’. In­schrij­ving en deelname verloopt via deze bede­vaart­orga­ni­sa­tie. Vica­ris Paul Verbeek zal met de bede­vaart mee­gaan om de pelgrims van het bisdom Breda te be­ge­lei­den.

In­for­ma­tie­avond
Op maan­dag 2 sep­tem­ber 2024 houdt het bisdom een in­for­ma­tie­avond over deze lan­de­lijke bede­vaart. Tijdens de in­for­ma­tie­avond zullen de plannen voor de bede­vaart wor­den ge­pre­sen­teerd. Ook is er gelegen­heid om vragen te stellen. De in­for­ma­tie­avond vindt plaats om 19.30 uur in de Cuypers­zaal in Ouden­bosch (onder de basiliek; ingang via Pelgrim 2 aan het Doelpad). Belang­stel­len­den kunnen zich vóór 25 au­gus­tus 2024 aanmel­den via de web­si­te van het bisdom.

info

www.bisdombreda.nl

locatieCuyperszaal, De Pelgrim 2
plaatsOudenbosch (Noord-Brabant)
doelgroep

Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd.

© Copyright 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever

Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl
info@rkactiviteiten.nl