categorieconferentie
wanneerdinsdag 2 juli
beginttijd19:30 uur
 titelVoortgang Missio­naire pa­ro­chie
beschrijving

Dit is een uit­no­di­ging voor de bij­een­komst Voortgang Missio­naire pa­ro­chie.
op dins­dag 2 juli 19.30 uur te Ouden­bosch in de Cuypers­zaal onder de basiliek ingang Pelgrim 2.

Vragen
Hoe kunnen we kerk zijn in een nieuwe tijd? Waarom is gekozen om op weg te gaan rich­ting de Missio­naire pa­ro­chie? Waarom is dat eigen­lijk onvermij­de­lijk? Maar wat betekent dat voor ons als pa­ro­chi­anen? Spelen pa­ro­chi­anen daarin óók een rol?

Waarom is het van zo’n groot belang om als leer­ling te proberen Jezus na te volgen en de Vreugde van het Evan­ge­lie te ervaren? Maken we daar­mee wel voortgang? Dit zijn voor ons be­lang­rijke vragen als pa­ro­chi­anen.

Uit­no­di­ging
Op die vragen gaat ons Bisdom in tij­dens een be­lang­rijke bij­een­komst op dins­dag 2 juli om 19.30 uur in de Cuypers­zaal van de Basiliek in Ouden­bosch. U bent daarvoor van harte uit­ge­no­digd! Aanmel­ding is niet nodig.

info

www.bernardusparochie.nl

locatieCuyperszaal van de Basiliek in Oudenbosch, ingang Pelgrims 2
plaatsOudenbosch (Noord-Brabant)
doelgroep

Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd.

© Copyright 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever

Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl
info@rkactiviteiten.nl