categorieontmoeting
wanneerzaterdag 24 mei 2025
 titelPower of Fire JBDB
beschrijving

Ook in 2025 vindt er weer een Power of Fire dag plaats, dé vormelingendag van het Bisdom Den Bosch! De Power of Fire dag wordt gehouden op zaterdag 24 mei 2025.

Power of Fire... een dag vol vuur! Vormelingen uit heel ons bisdom komen samen om een dag rondom het vuur van de Heilige Geest (verder) te ontdekken. En jij mag daar als jongere bij zijn! We kunnen namelijk alle hulp gebruiken met als grootste doel de vormelingen te laten zien dat de kerk jong, levendig en vol vuur is. Hoe kunnen we dat nu beter doen dan deze dag samen met jongeren tot een geweldige dag te maken voor de vormelingen. Bovendien is het harstikke gezellig om met andere (gelovige) jongeren deze dag mede mogelijk te maken.

info

jongeren@bisdomdenbosch.nl
www.jbdb.nl

locatie
plaatsDen Bosch (Noord-Brabant)
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren

Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd.

© Copyright 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever

Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl
info@rkactiviteiten.nl