categorieliturgie
wanneerzaterdag 17 augustus
beginttijd19:00 uur
 titelViering Maria Tenhemelopneming Zevenhoven
beschrijving

Op zaterdag 17 augustus om 19.00 uur vindt achter de H. Johannes Geboorte kerk in het Noordeinde weer de jaarlijkse openluchtviering bij de Lourdesgrot plaats rond het feest van Maria Tenhemelopneming. Dit jaar is het alweer de 44ste keer!

Bij de grot is dan weer alles in gereedheid gebracht voor de vele pelgrims uit de eigen parochie en uit andere plaatsen. Maria betekent veel voor heel veel mensen, die daarom graag naar deze Plechtige Eucharistieviering komen. Maria in de polder; een beetje Lourdes bij de grot in Zevenhoven, waar mensen zich thuis voelen bij Maria.

Mgr. Hoogenboom hulpbisschop van het Aartsbisdom Utrecht zal de celebrant zijn in deze viering. U bent van harte uitgenodigd.

H. Johannes Geboorte Kerk;
Noordeinde 28
2435 AG Zevenhoven

info

Gerard van den Ham
Koster en beheerder van de Lourdesgrot
(06) 120 433 66

locatieH. Johannes Geboortekerk, Noordeinde 28
plaatsZevenhoven
doelgroep

Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd.

© Copyright 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever

Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl
info@rkactiviteiten.nl