categoriemuziek
wanneerzondag 23 juni
beginttijd16:00 uur
eindtijd17:30 uur
 titelConcert Ton van Eck en kamerkoor Mnemosyne
beschrijving

Op zondag 23 juni van 16.00 tot 17.30 uur zal befaamde organist Ton van Eck samen met kamerkoor Mnemosyne o.l.v. Wolfgang Lange een concert verzorgen in de Kathedralen Basiliek van Sint Bavo te Haarlem. Het concert is een samenwerking met de Frank Martin Stichting. Voor dit concert zijn wel toegangskaarten noodzakelijk.

Ton van Eck is titulair organist van de kathedrale basiliek St. Bavo, Haarlem. Kamerkoor Mnemosyne is een amateurkoor uit Nijmegen. Het koor heeft een breed repertoire aan koormuziek uit de hele geschiedenis, met speciale aandacht voor moderne en hedendaagse composities.

Locatie: Kathedrale Basiliek St. Bavo, Haarlem, Leidsevaart 146, 2014 HE Haarlem. Ingang aan het Bisschop Bottemanneplein
Toegang: de toegangsprijs € 15 per persoon (exclusief service- en boekingskosten)

info

willibrordusorgel.nl/ton-van-eck-kamerkoor-mnemosyne-o-l-v-wolfgang-lange/
shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/dubbelkorige-mis-van-frank-martin

locatieKathedrale Basiliek van Sint Bavo, Leidsevaart 146
plaatsHaarlem (Noord-Holland)
doelgroep

Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd.

© Copyright 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever

Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl
info@rkactiviteiten.nl