categorieontmoeting
wanneerdinsdag 12 maart
beginttijd18:00 uur
 titelSolidariteitsmaaltijd
beschrijving

De werkgroep Kerk & Wereld organiseert dit jaar weer de ‘Solidariteitsmaaltijd’.

De maaltijd vindt dit jaar plaats op dinsdag 12 maart 2024, vanaf 18:00 uur in Stayokay, Maasboulevard 101 Maastricht. De maaltijd wordt belangeloos verzorgd door Berthe Mukankusi van ‘Afrikana’. Tijdens de maaltijd wordt gezongen door het Familiekoor St. Pieter. Er wordt ook een toelichting gegeven op het project.

Om de kosten te dekken en nog voldoende over te houden, vragen wij een minimum bijdrage van € 20,00 per persoon. De netto-opbrengst van de maaltijd komt geheel ten goede aan onze vastenactie. De consumpties tijdens het eten zijn voor eigen rekening en kunnen alleen via pinnen worden voldaan.

Als u wilt deelnemen aan de maaltijd kunt u zich hiervoor aanmelden via het parochiekantoor: info@olv-sintpieter.nl of 043-3214694.

info

(043) 321 46 94
info@olv-sintpieter.nl
www.olv-sintpieter.nl

locatieStayokay Hostel, Maasboulevard 101
plaatsMaastricht (Limburg)
doelgroep

Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd.

© Copyright 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever

Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl
info@rkactiviteiten.nl