categoriegebed
wanneervrijdag 8 maart
beginttijd21:30 uur
 titelTaizéviering in de Sint-Jansbasiliek
beschrijving

Op vrijdagavond 8 maart zal er in de St. Jansbasiliek op de Markt in Oosterhout een Taizéviering worden georganiseerd. We zullen weer samen zingen, bidden en stilzijn. De viering start om 21.30 uur. De Basiliek is vanaf 21.00 uur geopend.

We hebben besloten de Taizévieringen die altijd in Raamsdonksveer werden georganiseerd te verplaatsen naar de Basiliek in Oosterhout. We starten met één uitgebreide viering per jaar als aanvulling op de Taizégebedsdiensten die maandelijks op de tweede vrijdag van de maand in de Basiliek worden georganiseerd.

We hebben gekozen voor het weekend van halfvasten als voorbereiding op Pasen. Daarnaast wordt in dat weekend ook het initiatief ‘24 uur voor de Heer’ georganiseerd in het Bisdom Breda. In de Basiliek in Oosterhout zal in die nacht, van 00.00 tot 08.00 uur een eucharistische aanbidding zijn. De Taizéviering is een mooie aftrap voor dit initiatief.

We hopen elkaar weer te mogen ontmoeten op vrijdagavond 8 maart!

info
locatieBasiliek Sint Jan de Doper, Markt 28
plaatsOosterhout (Noord-Brabant)
doelgroep

Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd.

© Copyright 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever

Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl
info@rkactiviteiten.nl