categoriebedevaart
wanneerdinsdag 19 maart
beginttijd11:00 uur
 titelHoogfeest St. Jozef bedevaartsoord Smakt
beschrijving

Op dinsdag 19 maart 2024 vindt in de grote bedevaartskerk van Sint Jozef te Smakt, de viering van het hoogfeest van Sint Jozef plaats. De feestelijke eucharistieviering begint om 11.00 uur met hoofdcelebrant Mgr. R. Maessen diocesaan administrator Bisdom Roermond.

Aan het einde van de viering is het mogelijk een individuele zegen te ontvangen voor alle noden en intenties op voorspraak van Sint Jozef. Na afloop van het ochtendprogramma is er gelegenheid voor koffie/thee en lunch in het naastgelegen restaurant ’t Pelgrimshuis (voor eigen rekening). Daar zijn ook devotie artikelen van Sint Jozef verkrijgbaar.

’s Middags om 15.00 uur kunt u deelnemen aan het Sint Jozeflof in de Sint Jozef bedevaartskerk, met uitstelling van het Heilig Sacrament. Tevens is er dagelijks de mogelijkheid voor stil gebed in de beroemde Sint Jozefkapel. Daar zijn gebedenboekjes en Noveenkaarsen van Sint Jozef te koop. Voor een gesprek met een priester kunt u aanbellen bij de pastorie naast de kapel of de priester aanspreken na de dienst.

Openbaar Vervoer
De Sint Jozefbedevaartskerk/kapel is door de week met OV goed bereikbaar, met buurtbus 255 vanaf de stations Boxmeer, Vierlingsbeek en Venray.

Meer informatie over de aangemelde bedevaartprogramma’s in maart en overige info kunt u lezen op bijgaande poster in de bijlage. Uiteraard bent ook u van harte uitgenodigd om met een groep of individueel een bedevaart te maken naar Smakt. Mogelijkheden voor een passend programma kunt u vooraf bespreken. Info: 0478 636248. Ook scholen zijn van harte uitgenodigd.

info

(0478) 63 62 48
www.rkvenray.nl

locatieSint Jozef Bedevaartsoord Smakt
plaatsSmakt (Limburg)
doelgroep

Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd.

© Copyright 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever

Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl
info@rkactiviteiten.nl