categorieontmoeting
wanneervrijdag 2 februari
beginttijd16:00 uur
eindtijd19:00 uur
 titelVrijdagmiddagborrel Kinderwerk
beschrijving

In Coronatijd was er verwarring rond kinderwerk in parochies. Welke regels hanteer je, mag het kinderkoor wel of niet zingen, enz. enz. Hiervoor werd in Bisdom Den Bosch de On/offline groep in het leven geroepen: online bijeenkomsten eens in de zes weken om elkaar bij te praten, en om nieuwe informatie met elkaar te delen. Later deelden organisaties -via pitches- wat zij het familiepastoraat in parochies te bieden hadden.

Na drie jaar stappen we over naar een nieuw format. Bij de online bijeenkomsten was een beperkt aantal deelnemers mogelijk. Vanaf nu willen we álle familiepastoraatswerkgroepen uitnodigen!

We hebben gekozen voor drie vrijdagmiddagborrels, mét de vertrouwde pitches, een inleiding, delen in groepjes, maar ook hapjes, ontspanning en ontmoeting.

  • Plaats: Sint-Janscentrum
  • Tijd: 16.00 uur tot 19.00 uur
  • Data: 3 november 2023, 2 februari 2024 en 31 mei 2024

De vrijdagmiddagborrel - de beste manier om je werkweek af te sluiten!

info

www.bisdomdenbosch.nl

locatieSint-Janscentrum, Papenhulst 4
plaatsDen Bosch (Noord-Brabant)
doelgroep

Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd.

© Copyright 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever

Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl
info@rkactiviteiten.nl