kinderenbiddenvoorkinderen@gmail.com www.kinderenbiddenvoorkinderen.nl Privacy

Geslaagd Gezinsweekend Helvoirt

Gepubliceerd: 6 juni 2018

Op zaterdag 2 juni was Kinderen bidden voor Kinderen in het bezinnings­centrum ‘Emmaus’ in Helvoirt te gast bij Stichting Katholieke gezinsweekenden. Voor 4 groepen in de leeftijd van 3 t/m 14 jaar hadden we een programma ontwikkeld gebaseerd op het thema communicatie van dit gezinsweekend. Een afwisselend programma met filmpjes, uitleg, zingen, knutselen en uiteraard bidden.

De jongste kindergroepen begonnen met het liedje Jezus houdt veel van jou. Na een filmpje over de herderskinderen van Fatima maakten de kinderen een Tientje van de Rozenkrans, die pastoor Smits stuk voor stuk zegende. Na het bidden en het zingen van het Fatimaliedje, was er nog net even tijd voor het Verteltheater.



Voor de kinderen van 9-14 jaar was er een filmpje van een oorlogskind met een indrukwekkende getuigenis. Na uitleg over Fatima en de kracht van de Rozenkrans, hebben de kinderen met veel energie en creativiteit een hele rozenkrans geregen van kralen, rietjes en bloemenlint. Ook deze werden gezegend terwijl we samen het Fatimaliedje zongen. Tot slot hebben we gebeden voor de vrede.



Reactie van een van de kinderen

“Ik vond het heel leuk en interessant en dat meisje (Maryam) was ook echt heel schattig en interessant. En vooral die rozenkrans maken was heel leuk!”

Gezinsweekend Helvoirt

Lees meer over dit gezinsweekend op de site van Stichting Katholieke gezinsweekenden.

Ook een eigen programma?

Hebt u ook interesse in de programma’s van Kinderen bidden voor Kinderen, neem dan contact op via e-mail: info@kinderenbiddenvoorkinderen.nl




Webpagina ter beschikking gesteld door Rkactiviteiten.nl / iMoose.nl / Wim Koopman