Vandaag is zaterdag 20 april  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
wanneerzondag 28 april 2019    Evangelie van 2019-04-28
(Goddelijke Barmhartigheid / Beloken Pasen)
begintijd15:00 uur
eindtijd17:00 uur
 titelFeest Goddelijke barmhartigheid in Renkum
beschrijving

Kom het feest van de Goddelijke barmhartigheid vieren in Mariabedevaartsoord Renkum! Zondagmiddag 28 april 2019 organiseert de Vriendenclub van de barmhartige Jezus, in de Mariabedevaartskerk te Renkum de viering van het wereldwijde feest van de Goddelijke barmhartigheid.

Het programma begint om 15.00 uur met het Rozenkransgebed van de Goddelijke barmhartigheid. Daarna is aansluitend de H. Mis. Celebrant is kapelaan B. Teunissen uit Vught van bezinningscentrum Emmaus te Helvoirt. Vervolgens zal gedurende de uitstelling van het Allerheiligste Sacrament biechtgelegenheid zijn tot circa 17.00 uur.

Pater F. Vergeer van Missiehuis Mill Hill zal ook voor gesprekken beschikbaar zijn. Daarna is er een gezellige ontmoeting in de pastorie.

Details

  • Toegang gratis
  • Iedereen welkom
  • Kerk is bereikbaar met OV buslijn 352 vanaf Arnhem en Wageningen
  • Uitstaphalte Don Boscoweg Renkum

info

(06) 19 344 199

locatieMariabedevaartskerk O.L.V. Tenhemelopneming, Dorpsstraat 1
plaatsRenkum (Gelderland)
postcode68
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl