Vandaag is dinsdag 16 april
Verjaardag paus Benedictus XVI
 

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerwoensdag 21 november 2018    Evangelie van 2018-11-21
(Opdracht heilige Maagd Maria in de tempel)
begintijd19:00 uur
 titelFilmavond in de Willibrordkerk
beschrijving

Woensdag 21 november wordt bij de Willibrordkerk, Kwartierenlaan 90 in ’s-Hertogenbosch de Franse film No et Moi getoond. U bent van harte welkom.

De dertienjarige Lou is zoals wel meer meisjes van haar leeftijd begaan met de wereld om haar heen. Ze heeft twee klassen overgeslagen en is daarom wat jonger dan de rest. Door een schoolopdracht voor een spreekbeurt over een dakloze, zal haar leven en dat van haar gezin totaal veranderen.

No et moi gaat over zoveel dingen tegelijk, op een heel vanzelfsprekende, soepele manier. De daklozenproblematiek, de limiet van de naastenliefde, het gemak waarmee levens ontsporen, de kloof tussen individu en groep, het zit er allemaal in. Het is vooral een prachtig portret van een meisje dat misschien toch te jong is voor de volwassen keuzes die ze wil maken.

Vanaf 18.45 uur bent u welkom. Om 19.00 uur start de film en om 20.00 uur houden we een korte pauze. Tegen 21.00 uur is er gelegenheid na te praten over de film. We vragen een klein entreebedrag van € 3 voor de film, inclusief een consumptie.

info

www.mariajohannes.nl

locatieWillibrordkerk, Kwartierenlaan 90
plaatsDen Bosch (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl