Vandaag is maandag 25 maart
Aankondiging van de Heer
 

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzaterdag 1 december 2018    Evangelie van 2018-12-01
begintijd11:30 uur
eindtijd19:00 uur
 titelGeorgiuswandeling Heemstede-Aerdenhout
beschrijving

Zaterdag 1 december 2018 - wandeling bij Heemstede-Aerdenhout, 12 km

Op zaterdag 1 december 2018 organiseer ik een wandeling bij Heemstede-Aerdenhout. We spreken af om 11.30 uur bij station Heemstede-Aerdenhout. Van daar uit gaan we samen met de lijnbus naar het startpunt van de wandeling. Ik verwacht rond 17.00 uur weer bij station Heemstede-Aerdenhout te zijn.

We wandelen onderstaande wandeling van 12 km: Groene Bus Wissels Vogelenzang 1: Waterleidingduinen en Landgoederen We zullen ter plaatse zien of en waar we eventueel uit eten kunnen gaan. Je kunt je bij mij per mail voor de wandeling opgeven.

Graag tijdig aanmelden, uiterlijk op de dag vóór de wandeling. Nodig gerust mensen uit die jullie kennen.

info

Paul Raves
Georgiuswandelingen@gmail.com
home.kpn.nl/m.de.wit-ssc/Wandeling%202.html

locatieBegin- en eindpunt: Station Heemstede-Aerdenhout
plaatsHeemstede (Noord-Holland)
postcode21
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl