Vandaag is zaterdag 20 april  

categorie categorie Cursus
cursus
Jong Katholiek

Jong Katholiek

Website E-mail

Postbus 13049
3507 LA  Utrecht

(030) - 232 69 23

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 1 december 2018    Evangelie van 2018-12-01
begintijd09:30 uur
eindtijd16:00 uur
 titelWJD Vlogtraining en talentscout
beschrijving

Speciaal voor WJD-gangers naar Panama en WJD@home organiseren Katho­liek­le­ven.nl en Jong Katholiek een vlog­trai­ning en talentscout. Wil jij leren hoe je je geloof via internetfilmpjes kunt uitdragen? Meld je dan aan!

Tijdens de training krijg je voorbeelden te zien van verschillende vloggers. Je leert hoe je vlogt met een journalistieke insteek, en je leert over de praktische aspecten zoals cameravoering en verhaalopbouw. Ook ga je natuurlijk zelf aan de slag. Vergeet daarom niet je telefoon met volle batterij mee te nemen.

De training vindt plaats op zaterdag 1 december van 9.30 tot 16.00 uur. De locatie is nog niet definitief maar zal hier worden toe­ge­voegd zodra die bekend is.

Aanmelden kan per e-mail: wjd@jongkatholiek.nl

Emy Jansons
De training is onder leiding van Emy Jansons. Als bedrijfsjournalist en zelfstandig ondernemer maakt ze regelmatig video’s voor Katho­liek­le­ven.nl en voor andere organisaties binnen de Katholieke Kerk in Nederland. Eerder gaf ze een interview- en vlog­trai­ning voor Catholic Voices.

info

wjd@jongkatholiek.nl
www.jongkatholiek.nl

organisatieJong Katholiek
locatieAriƫnsinstituut, Keistraat 9
plaatsUtrecht (Utrecht)
postcode35
bisdomUtrecht
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl