Vandaag is maandag 22 april
2e Paasdag
 

categorie categorie Liturgie
liturgie
Interkerkelijke Schola Cantorum Dordrecht
(Gregoriaans Dordt)

Interkerkelijke Schola Cantorum Dordrecht

Website E-mail

De Interkerkelijke Schola Cantorum Dordrecht en Omstreken is een Oecumenische Schola die probeert het erfgoed van het gregoriaans te bewaren en uit te dragen.

Mw. drs. E.M. Stuurman
Dubbelsteynlaan Oost 127
3319 EB  Dordrecht

(078) 61 61 533

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzondag 16 december 2018    Evangelie van 2018-12-16
(3e zondag vd Advent - Gaudete)
begintijd16:30 uur
 titelGregoriaanse Vespers - Derde Zondag Advent
beschrijving

Op zondag 16 december 2018 om 16.30 uur bidt en zingt de Interkerkelijke Schola Cantorum Dordrecht e.o. o.l.v. Elly Stuurman de gregoriaanse Vespers van de Derde Zondag van Advent in de Oud-Katholieke kerk van de H. Maria Maior, Voorstraat 120, 3311 ER - Dordrecht. Duur van de viering: ongeveer 1 uur.

Zoals gebruikelijk staan boekjes met de Latijnse en de Nederlandse tekst voor de duur van de viering de bezoekers ter beschikking.

Ongeveer 2 weken vóór deze viering vindt u een toelichting (en actuele informatie) op de website van de Interkerkelijke Schola Cantorum.

Allen van harte welkom!

info

www.gregoriaansdordt.com

organisatieInterkerkelijke Schola Cantorum Dordrecht
locatieOud-Katholieke kerk - H. Maria Maior, Voorstraat 120
plaatsDordrecht (Zuid-Holland)
postcode33
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl