Vandaag is donderdag 28 maart
Witte Donderdag
 

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
wanneerzaterdag 27 oktober 2018    Evangelie van 2018-10-27
begintijd11:00 uur
 titelBedevaart Dovenpastoraat
beschrijving

Zaterdag 27 oktober 2018 is er in de kerk van Ommel een speciale bedevaart: het Katholiek Dovenpastoraat in Nederland komt met bijna zestig dove mensen op bedevaart naar Maria, de Troosteres in elke Nood.

Kapelaan Harold van Overbeek heeft reeds vele jaren contact met het katholieke dovenpastoraat in Nederland. Zo draagt hij iedere derde zondag van de maand de heilige Mis op voor de doven­gemeen­schap van Eindhoven en omstreken in de Thomas­kerk in Woensel-Oost en op de vierde zaterdag van de maand voor de doven­gemeen­schap van ’s-Hertogen­bosch en omstreken in de kapel van de zusters van de Choorstraat.

Zaterdag mag kapelaan van Overbeek gastheer zijn van de katholieke Doven­gemeen­schap in Nederland. De gasten worden om 11.00 uur ontvangen in de Fransenzaal en om 11.45 uur wordt de heilige Mis opgedragen met behulp van doventolken. Aansluitend is er een rondleiding door de kerk en gaan de gasten een lunch nuttigen in restaurant Nobis. De dag wordt om 15.15 uur afgesloten met een Maria­viering met daarbij handoplegging.

Iedereen is van harte welkom om bij de vieringen in de kerk aanwezig te zijn.

info

www.doofenkatholiek.nl
www.rkfranciscus.nl

locatieO.L. Vrouw Presentatiekerk, Marialaan 16
plaatsOmmel (Noord-Brabant)
postcode57
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl