Vandaag is donderdag 28 maart
Witte Donderdag
 

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzaterdag 4 t/m zondag 5 mei 2019    Evangelie van 2019-05-04
(Nationale dodenherdenking)
begintijd14:00 uur
eindtijd14:00 uur
 titelEuropascouts - Waterwegweekend
beschrijving

18+ te oud voor scouting? Welnee!
Waterwegweekend 4-5 mei - Ga met mij mee

18+ te oud voor scouting? Welnee, ben je 18+ dan word je toch gewoon Roverscout of voortrekker bij Europascouts!

Bij Roverscouts en voortrekkers gaat het om het bedenken van uitdagingen en nadenken over wat je voor onze wereld kan betekenen en dat dan ook doen!

Meimaand Mariamaand - De uitdaging
Te voet van de Heikesekerk naar de Kasseltse kapel in Tilburg en over het kanaal weer terug richting Heikese kerk. Om de uitdaging nog groter te maken, gaat een ruim 4 meter lange kajak mee!

Als je met mij meegaat, leggen we zaterdagavond 4 mei op de pastorie van het Heike de spullen klaar. Daarnaast nemen we vaar en veiligheidsinstructies en vaarroute door.

Zondagochtend 5 mei vertrekken we na afloop van de viering in de Heikese kerk met de kajak te voet richting de Hasseltse kapel.

Ga met mij mee

info

Gerald de Groot
europascoutstilburg@hotmail.com

locatieParochie De Goede Herder, Bisschop Zwijsenstraat 3
plaatsTilburg (Noord-Brabant)
postcode50
bisdomDen Bosch
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl