Vandaag is maandag 22 april
2e Paasdag
 

categorie categorie Retraite
retraite
wanneervrijdag 4 t/m zondag 6 januari    Evangelie van 2019-01-04
begintijd16:00 uur
eindtijd15:00 uur
 titelWeekend over eerherstel
beschrijving

Paus Fransiscus heeft naar aanleiding van het seksueel misbruik door geestelijken alle gelovigen opgroepen om te bidden en te vasten als boetedoening en om eerherstel te brengen.

Wij, de zusters Karmelietessen van het Goddelijk Hart van Jezus wijden ons leven aan eerherstel. Maar wat is het eigenlijk, hoe gaat dat in z’n werk? En hoe kan ik nou iets betekenen voor zoiets groots?

In het weekend van 4 - 6 januari 2019 willen we ons gaan richten op dit thema. Eerherstel brengen kan een kleine acte zijn met grote impact.

Meld je nu aan!

info

www.carmeldcj.nl

locatieKlooster Casa Carmeli, Bekslaan 9
plaatsVogelenzang (Noord-Holland)
postcode21
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl