Vandaag is maandag 22 april
2e Paasdag
 

categorie categorie Retraite
retraite
Bezinningshuis Regina Carmeli
(Regina Carmeli)

Bezinningshuis Regina Carmeli

Website E-mail

Kollenberg 2
6132 AL  Sittard

046-457 09 93

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 24 november 2018    Evangelie van 2018-11-24
begintijd10:00 uur
eindtijd12:00 uur
 titelMijn moeder, steeds dichterbij?
beschrijving

Zaterdag 24 november 2018 (10.00 - 12.00 uur)
Ochtend: “Mijn moeder, steeds dichterbij”?

Moeders gaan nooit meer weg, ook al zijn al jaren dood. En moeders blijven je toespreken, zelfs vele jaren na hun dood. Dat is de ervaring van Leo Fijen en Manu Keirse. Ze schreven een populair en aansprekend boek over hun moeder. Tv-maker en uitgever Leo Fijen verloor zijn moeder 13 jaar geleden, de bekende Vlaamse rouwdeskundige zag zijn moeder al meer dan 30 jaar geleden overlijden.

Fijen en Keirse hebben elkaar 20 herinneringen aan hun moeder geschreven. En steeds weer blijkt dat hun moeder op de meest verrassende manieren in hun leven aanwezig blijft, zo sterk zelfs dat moeders na de dood dichterbij kunnen komen. Leo Fijen is een geboren verteller en komt graag naar Sittard om zijn verhaal over moeders die sterven en toch blijven spreken, te vertellen. Dat doet hij met concrete voorbeelden die iedereen in zijn of haar leven kan hebben ervaren. En natuurlijk krijgt ook moeder Maria een plaats in deze lezing.

Inleider: Dhr. Leo Fijen, Maartensdijk
Kosten: € 8

info

Zr. M. Gisela
(046) 888 95 93
reginacarmelizrg@gmail.com
www.reginacarmeli.nl

organisatieBezinningshuis Regina Carmeli
locatieBezinningshuis Regina Carmeli, Kollenberg 2
plaatsSittard (Limburg)
postcode61
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl