Vandaag is donderdag 21 maart  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
wanneerzaterdag 11 augustus 2018    Evangelie van 2018-08-11
begintijd11:00 uur
eindtijd17:00 uur
 titelKloostermarkt Abdij Koningsoord
beschrijving

De zusters Trappistinnen van Abdij Koningsoord in Arnhem organiseren voor het eerst in de geschiedenis van dit klooster een unieke en gezellige markt. De markt wordt gehouden op 11 augustus 2018 van 11.00 tot 17.00 uur.

Een mooie gelegenheid om eens kennis te maken met de Abdij, die sinds 2009 op een prachtige plek aan de rand van Arnhem staat.

Op de kloostermarkt, die van 11.00 tot 17.00 uur duurt, worden gezellige en leerzame activiteiten en demonstraties afgewisseld met proeverijtjes en mooie handgemaakte producten. Ook voor kinderen is er een hoop te doen, zoals papier scheppen, windmolentjes maken, schrijven met ganzenveren.

Ook kan het publiek informatie verkrijgen over de nieuw te aanleggen natuurbegraafplaats. Er is parkeergelegenheid voor auto’s en fietsen.

Adres: Abdij Koningsoord, Johannahoeveweg 79, 6816 VG Arnhem.
Parkeren aan de noordzijde van het klooster.

info

www.koningsoord.org

locatieAbdij Koningsoord, Johannahoeveweg 79
plaatsArnhem (Gelderland)
postcode68
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl