Vandaag is donderdag 21 maart  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzondag 12 augustus 2018    Evangelie van 2018-08-12
begintijd17:00 uur
 titelBBQ Parochie Augustinus Voorschoten
beschrijving

Graag zetten we een heerlijke traditie voort en ontsteken we op zondag 12 augustus om 17.00 (!) de BBQ weer ter gelegenheid van onze Heilige Laurentius.

Alle Voorschotense parochianen, gemeenteleden (PGV) en leden van de Anglicaanse parochie St. James worden uitgenodigd zich aan te melden bij het Kerkelijk Bureau aan de Leidseweg 102. Graag vooraf uw bijdrage van € 10 (kinderen € 5) pp. afgeven, dan zorgen wij dat er voldoende eten en drinken voor u is.

Bent u nog fit en vindt u het leuk om mee te helpen met opbouwen, inrichten, catering en/of het aantrekkelijk maken voor de jeugd, laat het dan graag snel weten!

info

(071) 561 25 08 (ma/wo/vr/za 9.30-12.30 uur)
kerkelijkbureau@rkvoorschoten.nl
www.rkvoorschoten.nl

locatieLeidseweg 102
plaatsVoorschoten (Zuid-Holland)
postcode22
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl