Vandaag is donderdag 21 februari  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
wanneerdonderdag 6 september 2018    Evangelie van 2018-09-06
 titelLiemerse bedevaart naar Kevelaer
beschrijving

De Liemerse bedevaart naar Kevelaer vindt dit jaar plaats op donderdag 6 september. Op het programma staan een pelgrimsmis (11.30 uur), de kruisweg (14.30 uur) en het lof (17.00 uur). De geestelijke begeleiding is in handen van de paters Remmers en Veldkamp. Vanuit het pastoraal team van de parochie St. Willibrordus gaat pastoraal werker Maarten Smits mee. Eén van de koren uit deze parochie biedt muzikale ondersteuning tijdens de vieringen.

“In Kevelaer zullen we wellicht ook mensen van de Zonnebloem tegenkomen,” zo meldt de organisatie. “Een groep zieken en vrijwilligers gaat namelijk op die dag eveneens naar Kevelaer.” De deelnemers aan deze bedevaart reizen per bus naar Kevelaer.

info

Mw. R. van Hall
(0316) 54 38 21
(06) 52 69 51 57
riavanhall@hetnet.nl

locatie
plaatsKevelaer (Duitsland)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl