Vandaag is donderdag 21 februari  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
wanneervrijdag 24 t/m zaterdag 25 augustus 2018    Evangelie van 2018-08-24
(Naturalisatiedag / Heilige Bartholomeus)
 titelOost-Twentse bedevaart naar kevelaer
beschrijving

De Oost Twentse Processie organiseert ook in 2018 een tweedaagse bedevaart naar Kevelaer. Deze vindt plaats op vrijdag 24 en zaterdag 25 augustus. De muziekvereniging van Reutum zorgt dit jaar voor de muzikale begeleiding. Het koor van Noord Deurningen zingt tijdens de viering op zaterdag 25 augustus. De intentie voor de bedevaart is: ‘Met Maria vrede zoeken’.

Naast deze busprocessie bestaat de mogelijkheid om georganiseerd met de fiets naar Kevelaer te reizen. De deelnemers aan deze fietsprocessie vertrekken op donderdag 23 augustus onder begeleiding van diaken Kerkhof Jonkman naar Kevelaer. Er is ook een racefietstocht naar Kevelaer: deze vertrekt op vrijdag 24 augustus.

Verder bereidt een groep wandelaars zich voor om de heenreis naar Kevelaer te voet af te leggen (de terugreis is per bus). Zij vertrekken op 21 augustus vanuit Twente. Meer wandelaars zijn van harte welkom.

Kosten: € 25 voor volwassenen en € 15 voor jongeren t/m 17 jaar. Logies zijn hierbij niet inbegrepen. De processiekosten voor deelnemers aan de fietstocht en bij eigen vervoer bedragen € 5. Aanmelden: vóór maandag 13 augustus.

info

www.hpancratius.nl/images/stories/HPancratius/Kevelaar/2018-05_publicatie_Kevelaer_2018.pdf

locatie
plaatsKevelaer (Duitsland)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl