Vandaag is donderdag 21 februari  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
wanneerdonderdag 23 t/m vrijdag 24 augustus 2018    Evangelie van 2018-08-23
(Sint Rosa van Lima)
 titelUtrechtse bedevaart naar kevelaer
beschrijving

De Utrechtse Broederschap Onze Lieve Vrouw van Kevelaer organiseert op donderdag 23 en vrijdag 24 augustus 2018 een bedevaart naar Kevelaer. Deze “bedevaart voor jong en oud sluit aan bij Kevelaer als plek, waar de Moeder Gods wordt vereerd als ‘Troosteres van de bedroefden’. Een plaats ook om verdriet en verlies bij Maria neer te leggen,” aldus de organisatie.

In diverse plaatsen rondom Utrecht zijn er opstapplaatsen voor de deelnemers. Het gezamenlijk vertrek van de bussen is donderdag 23 augustus om omstreeks 8.00 uur. De kosten voor deze reis bedragen € 50 per persoon. Hierin zijn niet begrepen de verblijfskosten in Kevelaer.

Evenals vorig jaar kunnen deelnemers er ook voor kiezen om één dag mee te gaan. Op donderdag 23 augustus vertrekt de bus dan om ongeveer 21.30 uur weer uit Kevelaer. De kosten voor de ééndaagse reis inclusief diner en koffie op de heen- en terugreis bedragen € 60 per persoon.

Er wordt ook jaarlijks een fietsbedevaart georganiseerd. Informatie daarover is te verkrijgen via de website of de secretaris van de broederschap.

Aanmelden: bij de contactpersoon (broedermeester) in uw parochie/geloofsgemeenschap of bij de secretaris van de Broederschap, mevrouw C.A.M. de Sain-Scholman, tel.: 030 6374128, e-mail: secretariaatutrechtsebroederschap@hotmail.com

info

Mw. C.A.M. de Sain-Scholman
(030) 637 41 28
secretariaatutrechtsebroederschap@hotmail.com
www.bedevaartkevelaer-utrecht.nl

locatie
plaatsKevelaer (Duitsland)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl