Vandaag is vrijdag 29 maart
Goede Vrijdag
 

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneervrijdag 29 juni t/m maandag 2 juli 2018    Evangelie van 2018-06-29
(Heilige Petrus en Paulus)
begintijd09:30 uur
eindtijd13:30 uur
 titel4-Daagse ontmoeting - De Ark
beschrijving

Vier dagen nemen we de tijd om het anders zijn van de anderen op een creatieve manier te verkennen. Vier dagen willen we groeien aan elkaar, samen stil vallen, vieren, gek doen, en nog zoveel meer.

Deze ontmoetingsdagen zijn bedoeld voor iedereen (18 jaar) die samen met mensen met een verstandelijke beperking op zoek wil gaan naar hoe het anders zijn van die ander jou meer mens maakt.

Tijdens deze dagen zijn er geen ‘begeleiders’ en ‘cliënten’, maar zijn we allemaal samen gewoon lekker mens. We helpen elkaar waar nodig. Doorheen onze ontmoetingen worden we samen 100% MENS.

Unieke combinatie van vakantie en verdieping. Ieder kan zijn eigen tempo volgen. In de voormiddag denken, knutselen, spelen, kijken en luisteren we naar een Bijbelverhaal met Willem & Anja. In de namiddag gaan we wandelen, zingen, spelen, schilderen... ’s Avonds is er bar.

Dit programma is een samenwerking tussen Hof Zevenbergen en De Ark-Vlaanderen

info

www.facebook.com/hofzevenbergen

locatieHof Zevenbergen, Kasteeldreef 22
plaatsRanst (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl