Vandaag is vrijdag 19 april
Heilige Leo
 

categorie categorie processie
processie
wanneerdonderdag 31 mei 2018    Evangelie van 2018-05-31
(Sacramentsdag / Maria bezoekt haar nicht Elisabet)
begintijd19:00 uur
 titelSacramentsprocessie Birgittinessen Weert
beschrijving

Wij nodigen u allen uit om op donderdag 31 mei 2018 deel te nemen aan de Sacramentsprocessie in Weert. Dit ook in het kader van ons jubileum “175 jaar Birgittinessen in Weert”.

De avond zal om 19.00 uur beginnen met een Heilige Mis in aanwezigheid van de pauselijke Nuntius Aartsbisschop A. Cavalli in de Sint Martinuskerk in Weert, waarna de processie door het centrum zal trekken en eindigen bij het rustaltaar in onze kloostertuin. Hier zullen we de zegen met het Allerheiligste ontvangen. Deze feestelijke viering sluiten we af met een receptie in ons klooster.

Wij hopen u op deze bijzondere feestdag te verwelkomen om deze samen met ons te vieren!

info

www.birgittinessen.nl/nieuws/uitnodiging-sacramentsprocessie-31-mei

locatieSint Martinuskerk, Markt 8
plaatsWeert (Limburg)
postcode60
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl