Vandaag is vrijdag 29 maart
Goede Vrijdag
 

categorie categorie gebed
gebed
wanneerdinsdag 29 mei 2018    Evangelie van 2018-05-29
begintijd10:00 uur
eindtijd12:00 uur
 titelChoose Life gebedsviering
beschrijving

Pro-life organisatie Stirezo (Stichting Recht Zonder Onderscheid) uit Heilig Landstichting organiseert een speciale Choose Life gebedsochtend om te bidden voor het leven vanaf de conceptie tot aan de natuurlijke dood.

De gebedsviering zal plaatsvinden in de bovenkapel van de St. Martinuskerk na afloop van de Eucharistieviering van 09.00 uur. Vanaf 10.00 uur tot uiterlijk 12.00 uur zal in de kapel het Allerheiligste Sacrament worden uitgesteld voor aanbidding en gebed.

Tijdens de gebedsdienst zal het pro-life rozenkransgebed worden gebeden. U bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan het programma.

info

Dhr. F. van Winden
(024) 322 14 25
www.stirezo.nl

locatieSt Martinuskerk, Steenstraat 7
plaatsArnhem (Gelderland)
postcode68
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl