Vandaag is donderdag 18 april  

categorie categorie Lezing
lezing
wanneermaandag 2 juli 2018    Evangelie van 2018-07-02
begintijd19:30 uur
eindtijd22:00 uur
 titelLeren en leven vanuit je wortels
beschrijving

Op 2 juli 2018 komt professor dr. Monique van Dijk-Groeneboer naar Merkelbeek. Het thema van de lezing is: Leren en leven vanuit je wortels – Religieuze educatie voor iedereen.

We nodigen u dan ook van harte uit om u te laten verassen door haar inzichten en innovatieve ideeën omtrent Religieuze educatie.

Programma
19.30 uur - ontvangst
20.00 uur - begin lezing

Aanmelden vóór 29 juni

Huize Het Korenveld, Wilmenweg 1a, 6447 AW Merkelbeek

Professor Van Dijk-Groeneboer
Professor Van Dijk-Groeneboer is sinds oktober 2017 hoogleraar Religieuze Educatie aan de Universiteit van Tilburg. Haar passie ligt bij het onderzoek naar jongeren en religie, hoe gaan zij op zoek naar ‘het goede’ in hun leven. Enkele publicaties over dit thema staan reeds op haar naam. Als docent aan de theologische faculteit van de Universiteit van Tilburg, leidt ze studenten op tot bevlogen docenten Godsdienst – levensbeschouwing.

info

(046) 442 1282
hetwerk.korenveld@fso-be-nl.org

locatieHuize Het Korenveld, Wilmenweg 1
plaatsMerkelbeek (Limburg)
postcode64
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl