Vandaag is vrijdag 29 maart
Goede Vrijdag
 

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzaterdag 2 juni 2018    Evangelie van 2018-06-02
 titelVerbonden voor het Leven - Ontmoetingsdag
beschrijving

Bij veel mensen leven vragen omtrent huwelijk, echtscheiding en hertrouwen met een andere partner.

Zo de Heer wil hoopt ‘Verbonden voor het Leven’ zaterdagmiddag 2 juni 2018 in het midden van Nederland een ontmoeting te organiseren.

Deze middag is in het bijzonder bedoeld voor gescheidenen die trouw willen blijven aan hun huwelijksbelofte. Ook belangstellenden die de Bijbelse lijn inzake het huwelijk willen volgen zijn van harte welkom.

Naast tijd voor ontmoeting en bemoediging zal ter ondersteuning een Bijbelstudie worden gegeven en is er ruimte voor persoonlijke getuigenissen.

Opgave vooraf is in verband met de te reserveren ruimte noodzakelijk. Dit kan via het contactformulier op de website of door een mailtje te sturen. Na opgave ontvangt u alle benodigde informatie.

De toegang is gratis. Eventueel zal er een collecte ter bestrijding van de onkosten zijn. Na afloop is er onder het genot van een hapje en een drankje ruimte om ervaringen te delen en elkaar een hart onder de riem te steken.

info

lingeman@verbondenvoorhetleven.nl
www.verbondenvoorhetleven.nl

locatie
plaatsonbekend
doelgroep

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl