Vandaag is donderdag 17 januari
Dag van het Jodendom
 

categorie categorie Cultuur
cultuur
wanneerzondag 20 mei 2018    Evangelie van 2018-05-20
(1e Pinksterdag)
begintijd12:00 uur
 titelOecumenische Jazzviering - Jazz in Duketown
beschrijving

Het is inmiddels een goede traditie in Den Bosch: een oecumenische jazzdienst met Jazz in Duketown op de trappen van de Grote Kerk aan het kerkpleintje.

De editie van 2018 wordt een extra feestelijke door de medewerking van de bekende jazzzangeres Denise Jannah met haar trio dat bestaat uit pianist Danny van Kessel, bassist Pieter Althuis en drummer Walther Muringen.

Het thema van de deze dienst is: ‘The Spirit in Duketown’. De dienst begint op Eerste Pinksterdag, 20 mei om 12.00 uur. De voorgangers zijn: Ds. Ruud Stiemer en Ds. Jan Geersing.

De jazzviering staat onder verantwoordelijk van het Beraad van Kerken, in samenwerking met de Protestantse Gemeente ’s-Hertogenbosch en de Stichting Jazz in Duketown.

info

www.beraadvankerkendenbosch.nl

locatieGrote Kerk, Kerkstraat 20
plaatsDen Bosch (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl