Vandaag is dinsdag 23 april
Sint Joris
 

categorie categorie Retraite
retraite
Abdij van Berne

Abdij van Berne

Website E-mail

Abdijstraat 49
5473 AD  Heeswijk

Postbus 60
5473 ZH Heeswijk

(0413) 299 299

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 28 april 2018    Evangelie van 2018-04-28
begintijd10:00 uur
eindtijd16:00 uur
 titelRetraitedag - Gemakkelijk en ontspannen leven
beschrijving

Wat zou het zijn om gemakkelijk, ontspannen en natuurlijk te leven? Zo’n leven wordt mogelijk als we ons bevrijden van bijvoorbeeld stress en angst. Want dat zijn grote boosdoeners. Stress bijvoorbeeld is een lastige partner die we allemaal kennen omdat we 24/7 bezig zijn, druk ervaren en willen excelleren. Hoe kun je gemakkelijker leven? Het helpt natuurlijk al als je je grenzen aangeeft en prioriteiten stelt. Maar er is meer. Je kunt bewust ritme aanbrengen in je leven, want dit kan je dragen en voor ontspanning zorgen. Ook het inlassen van periodieke rustmomenten helpt. En verder kun je verkennen welke krachten jou beroven van je innerlijke rust.

Naast een paar korte inleidingen op het thema bestaat deze verstillende retraitedag uit: meditaties, reflectie-opdrachten en uitwisseling via korte gesprekjes. Je verkent en oefent hoe je meer ritme in je leven kunt vinden en rust in je hart. Meditaties en oefeningen laten je proeven van een ontspannen, natuurlijk en gemakkelijk leven. Laat je inspireren door deze retraite op een mooie locatie.

Over de begeleider
Dr. Ton Roumen begeleidt mensen in hun zoektocht naar zin en heling. Hij verzorgt regelmatig retraites, seminars en lezingen. Ook publiceert hij boeken en artikelen over spirituele thema’s. Zijn laatste boek: Geaarde spiritualiteit.

Praktische informatie
Plaats: Abdij van Berne, Heeswijk-Dinther
Datum: zaterdag 28 april 2018
Tijd: 10.00 tot 16.00 uur
Begeleiding: Ton Roumen
Prijs: € 55 inclusief lunch, koffie en thee

info

(06) 307 101 36
tonroumen@bezinnen.com
www.bezinnen.com

organisatieAbdij van Berne
locatieAbdij van Berne, Abdijstraat 49
plaatsHeeswijk-Dinther (Noord-Brabant)
postcode54
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl