Vandaag is zondag 20 januari  

categorie categorie Muziek
muziek
Nederlandse Sint Gregoriusvereniging
(NSGV)

Nederlandse Sint Gregoriusvereniging

Website E-mail

Behartigt de belangen van al diegenen die regelmatig zingen in een kerkkoor en bevordert de liturgische muziek.

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 26 mei 2018    Evangelie van 2018-05-26
 titelKorenfestival Katwijk
beschrijving

Het middenkoor Vocalis uit Katwijk viert dit jaar haar 25-jarig jubileum met het organiseren van een korenfestival met als thema ‘Feest’. Het festival wordt gehouden op zaterdag 26 mei 2018 van 11.00-16.30 u in de H. Joannes de Doperkerk in Katwijk. Dit Korenfestival is bedoeld voor alle soorten kerkelijke koren.

Er kunnen 16 koren deelnemen waarvan 3 kinderkoren. Er is een deskundige jury die juryrapporten maakt en er zijn verschillende prijzen te behalen waaronder een publieksprijs. De aanmelding is reeds gesloten.

info

www.nsgv.nl/index.php/rotterdam

organisatieNederlandse Sint Gregoriusvereniging
locatie
plaatsKatwijk (Zuid-Holland)
postcode22
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl