Vandaag is donderdag 17 januari
Dag van het Jodendom
 

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
Bisdom Roermond
(B Roermond)

Bisdom Roermond

Website E-mail

Postbus 980
6040 AZ  Roermond

Bisschopshuis
Paredisstraat 10
6041 JW Roermond

tel (0475) 386 888

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 19 mei 2018    Evangelie van 2018-05-19
begintijd10:00 uur
eindtijd17:00 uur
 titelMisdienaars- en Kinderkorendag
beschrijving

Op zaterdag 19 mei 2018 zijn alle misdienaars en leden van kinderkoren uit Limburg welkom op een dag speciaal voor hun. In het kader van de zevenjaarlijkse Heiligdomsvaart, die enkele dagen later van start gaat, wordt deze dag in Maastricht gehouden.

De jaarlijkse Misdienaars- en kinderkorendag staat dan helemaal in het teken van de Heiligdomsvaart. Tijdens het programma wordt onder meer ingegaan op het thema ‘Doe goed en zie niet om’. Zo worden de deelnemers gevraagd om iets van speelgoed, schoolspullen of toiletartikelen mee te brengen voor de Stichting Kinderen van de Voedselbank.

De bedoeling is dat het een gezellige dag met leuke activiteiten voor kinderen en jongeren wordt. Het is een ontmoetingsdag en tegelijk een ‘dankjewel’ voor alle kinderen en jongeren die zich als misdienaar of lid van een kinderkoor voor de kerk inzetten. Kosten voor deelnemers € 9,50 en voor begeleiders € 4,50 (inclusief lunch).

Aannmelden per telefoon of e-mail.

info

Katja Tijssens
(06) 110 13 714
fam.tijssens@home.nl
www.bisdom-roermond.nl

organisatieBisdom Roermond
locatieOnze-Lieve-Vrouwebasiliek, ingang via Stokstraat 46
plaatsMaastricht (Limburg)
postcode62
bisdomRoermond
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl