Vandaag is donderdag 21 maart  

categorie categorie Reis
reis
De Tiltenberg
(Tiltenberg)

De Tiltenberg

Website E-mail

Vormingscentrum van het Bisdom van Haarlem-Amsterdam

De Tiltenberg
Zilkerduinweg 375
2114 AM  Vogelenzang

(0252) 345 345

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneermaandag 6 t/m dinsdag 14 augustus 2018    Evangelie van 2018-08-06
(Gedaanteverandering van Jezus)
 titelPriestervakantie
beschrijving

Groot­semi­narie St. Willibrord nodigt alle priesters van harte uit om mee te gaan op de priester­vakantie naar Notre-Dame du Laus in Zuid-Frankrijk. We hebben wederom een prachtige locatie gevonden! De bestemming wordt deze keer Notre-Dame du Laus, in Zuid-Frankrijk.

Maximaal ontspannen
De reis is uitdrukkelijk opgezet als vakantie en niet als retraite. ’s Ochtends is er normaalgesproken een gezamenlijke Eucharistie­viering met lauden in de kapel. Gedurende de week zijn er uitstapjes voor de hele groep. Het staat u echter volledig vrij elke dag op uw eigen wijze in te vullen. U krijgt volpension aangeboden. Dit betekent dat u eveneens kunt lunchen in het hotel of dat u een picknick krijgt aangeboden. ’s Avonds wordt samen de vespers gebeden.

Gezamenlijk afreizen per auto
Zoals gebruikelijk adviseren we om met elkaar in auto’s af te reizen naar Notre-Dame du Laus. Te zijner tijd ontvangt u de lijst met deelnemers inclusief contactgegevens zodat u een en ander onderling kunt afstemmen. De afstand vanaf Amsterdam naar Notre-Dame du Laus is ongeveer 1.150 kilometer.

Op de maandag­avond van 6 augustus wordt u om klokslag 19.00 uur verwacht voor het avondeten. Dinsdag­ochtend 14 augustus na het ontbijt is het vertrek.

Prijs en opgave
Verblijf is zoals vermeld op basis van volpension. Elke deelnemer krijgt een eigen kamer met douche en toilet. Deze reis kunnen we u aanbieden voor de prijs van slechts € 495. Opgave is mogelijk per e-mail via pklaver(at)tiltenberg.org met vermelding van uw adresgegevens en telefoonnummer tot uiterlijk 15 juni 2018. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.

Voor verdere vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met de heer P. Klaver, organisator van de reis en medewerker van het Groot­semi­narie, telefoon 072-505 1073. Meer informatie vindt u ook op de website van het hotel. Zie de gegevens hieronder.

Verblijf: Notre-Dame du Laus

  • Hôtellerie Notre-Dame du Laus
    05130 Saint-Étienne-le-Laus
    Frankrijk

info

www.willibrordseminarie.nl

organisatieDe Tiltenberg
locatieNotre-Dame du Laus
plaatsSaint-Etienne-le-Laus (Frankrijk)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl