Vandaag is donderdag 21 maart  

categorie categorie Politiek
politiek
wanneerzondag 22 april 2018    Evangelie van 2018-04-22
begintijd15:00 uur
eindtijd16:00 uur
 titelMars voor het Leven Brussel
beschrijving

“Ze zjin met uitsterven bedreigd.” Dat is waarvoor we dit jaar zullen stappen. Omdat we willen dat elk menselijk leven gerespecteerd wordt. Omdat we te veel lijden rondom ons zien, en dat we weten dat noch de huidige wetgeving noch de wetsvoorstellen een oplossing bieden op dat lijden.

We zullen samenkomen op 22 april in Brussel om te herhalen dat elk leven moet gerespecteerd en beschermd worden. De mars is gepland van 15.00 tot 16.00 uur.

info

www.marsvoorhetleven.be

locatieKunstberg
plaatsBrussel (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl