Vandaag is donderdag 28 maart
Witte Donderdag
 

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerdonderdag 3 mei 2018    Evangelie van 2018-05-03
begintijd19:30 uur
 titelInloopavond Lucaskerk
beschrijving

De komende drie maanden staan er drie onderwerpen op het programma, die allen te maken hebben met de diaconie van de Kerk. Diaconie is één van de belangrijke pijlers waarop de Kerk steunt. Het is het dienstbetoon aan de medemens, opdat hij en zij waarlijk mens mogen zijn zoals bedoeld door onze Schepper.

  • Donderdag 8 maart 2018 - De spirituele dimensies van het vasten en diaconie
  • Donderdag 12 april 2018 - De sociale leer van de Kerk
  • Donderdag 3 mei 2018 - Diaconale samenwerking dicht bij huis

Inloopavonden
De inloopavonden vinden plaats in de parochiezaal van de Sint-Lucaskerk. Deze avonden zijn voor iedereen toegankelijk. Aanmelden is niet nodig. De koffie staat klaar vanaf 19.30. Om 20.00 uur begint het programma. Na afloop is er tijd voor ontmoeting en een drankje. Deze avonden vinden plaats in de Lucaszaal, César Francklaan 2 in ’s-Hertogenbosch.

info

www.mariajohannes.nl

locatieLucaszaal, César Francklaan 2
plaatsDen Bosch (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl