Vandaag is zaterdag 15 december  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
wanneerzaterdag 17 maart    Evangelie van 2018-03-17
(St. Patricks Day)
begintijd21:20 uur
 titelVanuit Den Bosch naar de Stille Omgang
beschrijving

Een eucharistisch leven is een leven van dankbaarheid. En die moet ontdekt en met grote innerlijke oplettendheid beleefd worden. Mooie woorden bij het thema van de Stille Omgang dit jaar, Eucharistie = Liefde.

Vanuit ’s-Hertogenbosch gaat op zaterdag 17 maart de Stille Omgangbus exact om 21.20 uur vanaf de parkeerplaats naast de Sint-Lucaskerk (Zuiderparkweg 303) naar de Heilig Hartkerk in Vught. Daar vertrekt de bus om 22.00 uur, na een kort plechtige Heilig Lof in de Heilig Hart van Jezus kerk, vanaf Loefplein 1 Vught naar Amsterdam.

Gaat u mee?

Aanmelden
Kees Pouw
pouwcoense@home.nl
(073) 64 10 556 (bij voorkeur na 19 uur)
06-13551485

De kosten zijn € 20 p.p.

info

www.stille-omgang.nl

locatie
plaatsAmsterdam (Noord-Holland)
postcode10
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2018 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl