Vandaag is maandag 25 maart
Aankondiging van de Heer
 

categorie categorie gebed
gebed
wanneerzondag 18 maart 2018    Evangelie van 2018-03-18
begintijd14:30 uur
 titelRozenkrans voor het Leven
beschrijving

Op 25 mei 2018 staat een referendum gepland in Ierland over het ‘achtste amendemend’ dat bepaalt dat abortus illegaal is. Daarom wordt opgeroepen om op zondag 18 maart (100 dagen vóór het referendum) de Rozenkrans te bidden op belangrijke heilige plaatsen in Ierland.

Natuurlijk kunnen we ook buiten Ierland meebidden. Bidt met zoveel mogelijk mensen op zondag 18 maart, liefst om 14.30 uur, de Rozenkrans om Ierland abortusvrij te houden.

info

www.coastalrosaryireland.ie

locatie
plaatswereldwijd
doelgroep

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl