Vandaag is maandag 25 maart
Aankondiging van de Heer
 

categorie categorie Muziek
muziek
wanneerzaterdag 17 maart 2018    Evangelie van 2018-03-17
(St. Patricks Day)
begintijd19:00 uur
eindtijd20:15 uur
 titelPassieconcert Bavo Cantorij
beschrijving

De Bavo Cantorij uit Haarlem zingt zaterdagavond 17 maart 2018 het jaarlijkse Passieconcert in de Kathedrale Basiliek van Sint Bavo te Haarlem.

Tijdens dit sfeervolle passieconcert klinkt a capella muziek van renaissance tot twintigste eeuw; de Goede Week in al zijn facetten. Motetten van Purcell, Gesualdo en Kuhnau, Lamentaties van Edward Bairstow en delen uit de dubbelkorige mis van Frank Martin. Koormuziek op zijn best in de prachtig gerestaureerde Nieuwe Bavo.

info

www.bavoconcert.nl

locatieKathedrale Basiliek van Sint Bavo, Leidsevaart 146
plaatsHaarlem (Noord-Holland)
postcode20
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl