Vandaag is zondag 17 februari  

categorie categorie Bezinning
bezinning
Kinderen bidden voor Kinderen
(KBVK)

Kinderen bidden voor Kinderen

Website E-mail

Programma’s en materialen om kinderen te leren bidden voor kinderen die ziek zijn of die om andere reden gebed extra nodig hebben. Vaak in combinatie met kinderactiviteiten met kaarten maken voor deze kinderen.

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerwoensdag 14 februari t/m zondag 1 april 2018    Evangelie van 2018-02-14
(Aswoensdag / Valentijnsdag)
 titelOnline Verteltheater voor kinderen
beschrijving

Nieuw: Online Verteltheater Tijd voor Jezus
Bezinning met kinderen in de Veertigdagentijd

In de Veertigdagentijd staan we stil bij het lijden en sterven van Jezus. We hopen dat ook kinderen af en toe tijd vrij zullen maken voor Jezus, om Hem beter te leren kennen.

Daarvoor heeft Stichting Kinderen bidden voor Kinderen het Verteltheater Tijd voor Jezus ontwikkeld. Kinderen worden uitgenodigd om op de Kinderpagina te kijken en luisteren naar een aantal vertelseries over het leven van Jezus, van Kerstmis tot Pasen. Speciaal bedoeld voor kinderen die nog niet zo bekend zijn met het Evangelie.

De eerste serie verschijnt op Aswoensdag en neemt de draad op waar het Kerstverhaal eindigt: de kindertijd van Jezus.

Met mooie afbeeldingen wordt het Evangelie in beeld gebracht. De verhalen zijn voorgelezen en te beluisteren via een mp3-player. Maar men kan ook ervoor kiezen om de teksten in beeld te hebben of te downloaden.

Alle kinderen zijn uitgenodigd in het Verteltheater op:
www.rkactiviteiten.nl/kinderenbiddenvoorkinderen/?p=kinderhoek

info

info@kinderenbiddenvoorkinderen.nl
www.kinderenbiddenvoorkinderen.nl

organisatieKinderen bidden voor Kinderen
locatieNederland en België
plaatsNederland en België
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl