Vandaag is zondag 20 januari  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Bisdom Rotterdam
(B Rotterdam)

Bisdom Rotterdam

Website E-mail

Bisdombureau
Koningin Emmaplein 3
3016 AA Rotterdam

tel (010) 281 51 71

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzondag 25 februari 2018    Evangelie van 2018-02-25
begintijd14:00 uur
eindtijd17:00 uur
 titelOriëntatiedag Vronesteyn
beschrijving

Op zondag 25 februari (14.00-17.00 uur) staan de deuren van Vronesteyn tijdens de Oriëntatiedag open voor mannen die nadenken over het priesterschap of diaconaat.

Misschien denk je erover priester te worden, maar weet je niet wat daar allemaal bij komt kijken. Misschien denk je dat het diaconaat iets voor je is, maar wil je eerst weten wat dat precies in houdt. Of misschien wil je eens met iemand praten omdat je gelooft dat je roeping voelt.

Op de Oriëntatiedag kun je met al je vragen terecht bij de rector van de priester- en diakenopleiding, en ook bij de spirituaal (de geestelijk leidsman die bij de opleiding is betrokken) en natuurlijk bij de studenten. Je krijgt informatie over het opleidingstraject, de studie, de geestelijke vorming, stages. Je kunt het huis zien waar de studenten wonen, de kapel waar de vieringen worden gehouden, de bibliotheek, de woonkamer. De studenten kunnen je vertellen hoe het is om in Vronesteyn je vorming en toerusting te krijgen en je bijvoorbeeld de studieboeken laten zien.

Vronesteyn is gemakkelijk met de trein te bereiken: vijf minuten lopen vanaf halte Voorburg-Leidschendam.

info

Rector Walter Broeders
priesteropleiding@bisdomrotterdam.nl
diakenopleiding@bisdomrotterdam.nl
(070) 387 38 04
(06) 27 140 117

www.vronesteyn.nl
www.priesterworden.nl
www.diakenworden.nl

organisatieBisdom Rotterdam
locatieVronesteyn, Park Vronesteyn 14
plaatsVoorburg (Zuid-Holland)
postcode22
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl