Vandaag is donderdag 28 maart
Witte Donderdag
 

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Bisdom Haarlem-Amsterdam
(B Haarlem)

Bisdom Haarlem-Amsterdam

Website

Postbus 1053
2001 BB Haarlem

Leidsevaart 146
2014 HE  Haarlem

tel (023) 5112 600
fax (023) 5112 629

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzondag 25 maart 2018    Evangelie van 2018-03-25
(Palmzondag / Aankondiging van de Heer)
begintijd11:00 uur
eindtijd18:00 uur
 titelWereldjongerendag Bisdom Haarlem-Amsterdam
beschrijving

Een nieuwe WJDag is in de maak. Het jongerenplatform nodigt iedereen tussen de 16 en 30 jaar oud uit om naar de jaarlijkse Wereld Jongeren Dag te komen. Deze vindt plaats op 25 maart 2018 in Hilversum vanaf 11.00 en zal tot ongeveer 18.00 duren. Het thema waar de WJDag dit jaar om draait, is ‘Find Courage’, ‘Vind Moed’.

We hebben het alle maal druk, er gebeurt veel in ons leven. We hebben soms nieuwe moed nodig om door te gaan waar we mee bezig zijn, of om juist om een hele andere weg in te slaan. Waar vind jij die ‘moed’, of de kracht om de juiste keuze te maken, te doen wat God van je vraagt. We kunnen ook zeggen ‘Vind Moed’ met behulp van onze Heer. Wat vinden de we dan bij ‘De Heer’?

Thema
Er zijn vele manieren hoe we ‘Find Courage’ kunnen interpreteren. Binnenkort maken we meer bekend over deze dag over de invulling van het programma. Kom ook, en laat ons weten hoe jij bemoediging vindt, of wellicht al hebt gevonden.

Programma
De dag zal beginnen met een eucharistieviering in de Vituskerk te Hilversum. We bieden een lunch aan, sprekers zullen ingaan op het thema, er is een actief onderdeel en een afsluitende borrel! Kortom, een mooi begin van de goede week. Zien we jou 25 maart?

Details

  • Datum: 25 Maart
  • Locatie: Vituskerk, Emmastraat 5
  • Tijd: 11.00 t/m 18.00 uur
  • Vervoer: De kerk is makkelijk te bereiken met de auto, parkeren is vrij (?) Met het openbaar vervoer kom je er ook makkelijk, vanaf station Hilversum is het ongeveer 10 minuutjes lopen.
  • Entree: € 5,- (incl. lunch, programma en borrel)*

*Als het bedrag een belemmering vormt om te kunnen komen, graag even contact opnemen met Matthijs Jansen, mjansen@bisdomhaarlem-amsterdam.n l

info

www.jongekerk.nl/nieuwsberichten/jongeren/wjdag-25-maart-hilversum

organisatieBisdom Haarlem-Amsterdam
locatieEmmastraat 5
plaatsHilversum (Noord-Holland)
postcode12
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl