Vandaag is donderdag 21 februari  

categorie categorie Bezinning
bezinning
Diaken- en priesteropleiding Sint-Janscentrum
(Sint-Janscentrum)

Diaken- en priesteropleiding Sint-Janscentrum

Website E-mail

Papenhulst 4
5211 LC ‘s-Hertogenbosch

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerdonderdag 15 t/m vrijdag 16 februari 2018    Evangelie van 2018-02-15
begintijd09:30 uur
eindtijd12:30 uur
 titelBezinningsdag voor priesters
beschrijving

Zoals vorige jaren richt het Sint-Janscentrum ook nu weer twee studiedagen in, volgend op Aswoensdag. We kozen een thema waar iedereen die tegenwoordig bij het pastoraat betrokken is, mee te maken krijgt: de ontwikkeling van Volkskerk tot keuzekerk.

Voor de uitwerking van deze dagen, konden we een beroep doen op de gewaardeerde medewerking van Dr. Th. Schepens, die we hiervoor nu al bijzonder willen danken. Hij zal ook het inleidend referaat houden.

In verband met de praktische organisatie verzoeken wij u, ons zo snel mogelijk van uw komst op de hoogte te brengen, als het enigszins kan voor woensdag 7 februari. Voor wie dat wenst, kunnen we gelegenheid tot overnachting aanbieden op het seminarie.

info

(073) 613 2000
info@sint-janscentrum.nl
www.sint-janscentrum.nl

organisatieDiaken- en priesteropleiding Sint-Janscentrum
locatieSint-Janscentrum, Papenhulst 4
plaatsDen Bosch (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroepPriesters en religieuzen Priesters en religieuzen
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl