Vandaag is donderdag 21 februari  

categorie categorie Bezinning
bezinning
Bisdom Breda
(B Breda)

Bisdom Breda

Website E-mail

Postbus 90189
4800 RN Breda

Veemarktstraat 48
4811 ZH Breda

tel (076) 522 34 44
fax (076) 521 62 44

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneermaandag 19 februari 2018    Evangelie van 2018-02-19
begintijd10:00 uur
eindtijd16:00 uur
 titelBezinningsdag Pastoraal Werkers
beschrijving

Evenals in de afgelopen jaren wordt dit werkjaar een bezinningsdag georganiseerd voor pastoraal werk(st)ers, zowel voor degenen die in parochies werken als voor degenen die werken in instellingen. De bezinningsdag vindt plaats op maandag 19 februari op Bovendonk in Hoeven. De dag wordt begonnen met de viering van de eucharistie. Het programma in de middag biedt ruimte voor een persoonlijke bezinning en onderlinge bevraging. De bezinningsdag begint om 10.00 uur en eindigt om 16.00 uur met het oog op degenen die nog een avondprogramma hebben.

Pauline Vermeulen-Dekker, pastoraal werkster in het samenwerkingsverband Alphen-Gilze, is bereid gevonden om de bezinningsdag te leiden. In de afgelopen jaren heeft zij zich verdiept in het leven van de heilige Clara. Zij zal de deelnemers kennis laten maken met haar leven en met fragmenten uit de derde en vierde brief van heilige Clara aan Agnes van Praag, de spiritualiteit waarover de heilige Clara spreekt en wat kan dit voor ons vandaag nog betekenen in onze eigen leef- en werkpraktijk.

info

secretariaat@bisdombreda.nl
www.bisdombreda.nl

organisatieBisdom Breda
locatieConferentiecentrum Bovendonk, Hofstraat 8
plaatsHoeven (Noord-Brabant)
postcode47
bisdomBreda
doelgroepPriesters en religieuzen Priesters en religieuzen
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl