Vandaag is zaterdag 19 januari  

categorie categorie Bezinning
bezinning
wanneervrijdag 23 t/m zondag 25 maart 2018    Evangelie van 2018-03-23
begintijd16:00 uur
eindtijd16:00 uur
 titelMeeleefweekend zusters Karmelietessen
beschrijving

Zinloos lijden? In het weekend van Palmzondag organiseren we weer een meeleefweekend met het thema “zinloos lijden?”. Jezus komt Jeruzalem binnen op een muildier. Hij wordt binnengehaald als een koning, maar Hij weet dat Hij zal moeten lijden. Maar is dit zinloos? Hoe kunnen wij ons lijden een plaats geven in ons leven? Hoe gaat dat eigenlijk in het religieus leven?

Wil je meeleven met de zusters? Denk je na over roeping? Schrijf je in! Het weekend duurt t/m zondag, maar als je wilt kan je langer blijven voor het beleven van de Goede Week.

info

Zr. Elvira Maria
info@carmeldcj.nl
www.carmeldcj.nl
(023) 200 35 34

locatieCasa Carmeli, Bekslaan 9
plaatsVogelenzang (Noord-Holland)
postcode21
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl