Vandaag is zondag 20 januari  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Bisdom Den Bosch
(B Den Bosch)

Bisdom Den Bosch

Website E-mail

Postbus 1070
5200 BC Den Bosch

Parade 11
5211 KL Den Bosch

tel (073) 6125488
fax (073) 6136850

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerdinsdag 13 maart 2018    Evangelie van 2018-03-13
begintijd17:45 uur
 titelNetwerkbijeenkomst Bisdom Den Bosch
beschrijving

Van harte nodigen wij u uit voor de netwerkbijeenkomst 2018 van het bisdom van ’s-Hertogenbosch op dinsdag 13 maart 2018. Het bisdom presenteert deze avond een programma rond het thema ‘Talenten’.

Het beleidsplan van bisschop De Korte heeft de titel ‘Samen bouwen in vertrouwen’ meegekregen. Samen bouwen aan onze katholieke geloofsgemeenschap, door het inzetten van ieders talenten.

De apostel Paulus schrijft in zijn brief aan de christenen van Rome (Rom. 12,1-12) over talenten die ieder mens heeft.

We hebben allemaal gaven (talenten) van God ontvangen en samen, met al onze gaven, vormen wij   één lichaam. Paulus schrijft over het Lichaam van Christus. Wij vormen samen de ledematen en Christus is het hoofd. Als je jouw talenten deelt, bereik je meer dan wanneer je alleen van je talenten geniet, want: “Een talent is -net als liefde- niets waard als je het niet met iemand anders deelt”.

Als lid van het pastoraal team, als lid van het parochiebestuur of als vrijwilliger in de parochie zet u uw talenten in. Met deze netwerkbijeenkomst wil het bisdom u verder helpen bij het inzetten en delen van de aanwezige talenten in uw parochie.

De avond zal worden ingeleid door mevrouw dr. A.J.M Elshof, universitair docent aan de Tilburg University, waarna in workshops de thematiek verder wordt verdiept.

Programma
17.45 uur - Ontvangst met soep en broodjes
18.15 uur - Vesperviering in de kapel
18.45 uur - Lezing door mevrouw dr. Toke Elshof
19.30 uur - Eerste ronde workshops
20.30 uur - Koffiepauze
21.00 uur - Tweede ronde workshops
22.00 uur - Afsluitende borrel

Details

  • Dinsdag 13 maart 2018
  • vanaf 17.45 uur
  • Bezinningscentrum Emmaus (Udenhoutseweg 15) in Helvoirt

info

www.bisdomdenbosch.nl

organisatieBisdom Den Bosch
locatieBezinningscentrum Emmaus, Udenhoutseweg 15
plaatsHelvoirt (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl