Vandaag is zaterdag 19 januari  

categorie categorie Bezinning
bezinning
Bezinningscentrum Emmaus
(Emmaus)

Bezinningscentrum Emmaus

Website E-mail

Bezinningscentrum Emmaus
Tiny en Karel Pouwels
Udenhoutseweg 15
5268 CG Helvoirt
Tel: (0411) 64 37 25
Fax: (0411) 64 39 76

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneervrijdag 1 t/m zondag 3 juni 2018    Evangelie van 2018-06-01
begintijd17:00 uur
eindtijd16:00 uur
 titelBezinningsweekend - Als een arend
beschrijving

“Zoals een arend die oproept tot vliegen en boven zijn jongen blijft zweven; zo breidde de Heer zijn vleugels uit en droeg zijn volk op zijn wieken.” (Deut. 32, 11)

De arend is machtig en imposant. Soms voelen we ons er klein bij. We kunnen het soms zo moeilijk aanvaarden dat God ons ondersteunt en ons vriendelijk het leven in wil dragen zoals de arend uit de Bijbel. Voor vele mensen staat God veraf. Vele mensen zien God eerder als veeleisend, niet als bemoedigend.

Het komt misschien omdat wij beschadigd zijn geweest in onze relatie met onze aardse vader. Hij was veeleisend of afwezig, te weinig ondersteunend. Het was nooit goed. Of misschien was het allemaal eender wat je deed of wie je was.

Het bepaalt allemaal de manier waarop wij in het leven staan, of wij onze eigen kracht en identiteit kunnen ontwikkelen of niet.

In dit weekend staan we stil bij de genezing van verwondingen die verband houden met het vaderlijke. We werken met gebed en lezing van de Bijbel, maar ook met inzichten van de psychotherapie. Er is ruimte voor stilte, maar ook voor persoonlijke begeleiding en deelgroep.

Leiding: Patrick Lens o.p.: Dominicaan, Theoloog en Gestalttherapeut.
Datum: vrijdag 1 tot zondag 3 juni 2018
Ontvangst: vrijdag 17.00 uur
Sluiting: zondag 16.00 uur
Plaats: Bezinningscentrum Emmaüs in Helvoirt.
Bijdrage: € 145

info

(0411) 643 725
k.t.pouwels@gmail.com
www.emmaus-retraite.nl

organisatieBezinningscentrum Emmaus
locatieUdenhoutseweg 15, 5268 CG Helvoirt
plaatsHelvoirt (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl